Voorbeeld uitnodiging Schadeverzekering scan (inhoud volledig aan te passen)
 
 

Geachte Klant,

De meest voorkomende particuliere schadeverzekeringen zijn de woonhuisverzekering (opstal), de inboedelverzekering, de aansprakelijkheidsverzekering, de reisverzekering en de rechtsbijstandverzekering.

Graag bieden wij u deze nazorgscan aan, zodat u kunt controleren of u de juiste verzekeringen en dekkingen heeft. Zodat ze weer helemaal afgestemd zijn op uw persoonlijke situatie.

In onderstaande vragenlijst stellen wij u de belangrijkste vragen rondom de genoemde verzekeringen en weet u na enkele minuten of actie is vereist.

Wilt u weten of u ook kunt besparen? Vul dan de onderstaande vragenlijst in. Aan de hand van uw antwoorden kunnen wij voor u ontdekken of u in actie moet komen.

Klik hier om de vragenlijst te open

Als u via ons kantoor één of meerdere van deze schadeverzekeringen heeft lopen, is deze uitnodiging onderdeel van onze zorgplicht. Het niet invullen van de vragenlijst betekent dat u mogelijk verkeerde producten onnodig lang aanhoudt. Daar willen wij u graag voor behoeden.

Wilt u deze scan niet maken omdat u helemaal geen verzekeringen bij ons heeft lopen en ook niet bent geïnteresseerd in de scan? Dan kunt u via deze link de scan direct afronden.

Met vriendelijke groet, 

Ad Viseur

JouwBedrijf